Hotelinformatie/arrangement

"Unique Art Hotel Experience in the Absolute Centre of Amsterdam" in Galerie Vriend van Bavink

Tijdens de derde solo-expositie van beeldend kunstenaar Aukje Dekker bij Galerie Vriend van Bavink biedt zij in plaats van haar werk, de ruimte van de galerie als werk te koop aan. Van 10 mei tot en met 10 juni 2013 zal de galerie dienst doen als een hotelkamer voor maximaal vijf personen.

De expositie vormt het derde en laatste deel van een drieluik waarin Aukje Dekker het functioneren van het begrip ‘waarde’ binnen de kunst analyseert. Met de expositie “Unique Art Experience in the Absolute Centre of Amsterdam” bevraagt Dekker de verhouding tussen kunstenaar en galerie in het hiërarchische systeem van de kunst in tijden van economische recessie.

"Unique Art Experience in the Absolute Centre of Amsterdam" is een expositie waarvan de economische waarde van te voren vastligt, en bovendien de symbolische waarde van het kunstwerk bepaalt: hoe meer mensen een nacht doorbrengen in de galerie, hoe vaker hetzelfde werk als het ware over de toonbank gaat en hoe groter de omvang ervan.

Informatie over de kamer:

Slaapruimte voor 5 personen

Dogs & smoking allowed

Draadloos internet

keuken/douche/WC

2 minuten lopen van het Centraal Station en de Nieuwmarkt

Mail voor meer informatie en reserveringen naar galerie@vriendvanbavink.nl

Galerie Vriend van Bavink - Geldersekade 58 - 1012BK Amsterdam

Lloyd Hotel
Het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade is het eerste 'een tot vijf sterren' hotel van de wereld. Het is gevestigd in een gerenoveerd gebouw stammend uit 1920 en is een ware showcase voor Nederlands design. Kamers zijn ingericht met hedendaags ontwerp wat perfect past in de historische setting. Zowel in de openbare ruimtes als in de kamers, is gratis draadloos internet beschikbaar. Daarnaast beschikken alle kamers over satelliettelevisie. De een-sterren kamers hebben een gedeelde badkamer en toilet op de gang. Bij alle andere kamers heeft het verschil in sterrenclassificatie van de kamers betrekking op de grootte en niet op de inrichting of faciliteiten. Ook beschikt het Lloyd Hotel over een restaurant. Het menu van het Lloyd Hotel sluit aan bij het 1 tot 5 sterren concept van het hotel. Op de kaart staan gerechten van zwezerik tot frietjes. Voor alle gerechten worden producten van hoge kwaliteit gebruikt, afkomstig van biologische boeren uit de omgeving of van hoogwaardige leveranciers.

Op 150 meter van het hotel bevindt zich de tramhalte Rietlandpark. Vanaf hier is het 3 haltes naar het Centraal Station van Amsterdam. Hier kunt u met lijn 4 naar de Amsterdam RAI

Speciaal voor bezoekers en deelnemers van de KunstRAI 2013 bieden zij de volgende speciale prijzen aan:

Nachten van 15 tot en met 20 mei 2013:

1 – sterren kamer: €   75,00 per kamer per nacht

2 – sterren kamer: € 110,00 per kamer per nacht

3 – sterren kamer: € 140,00 per kamer per nacht

4 – sterren kamer: € 175,00 per kamer per nacht

5 – sterren kamer: € 200,00 per kamer per nacht

Deze prijzen zijn inclusief bediening en BTW, maar zijn exclusief 5% toeristenbelasting en exclusief ontbijt. Voor het ontbijtbuffet wordt € 17,50 per persoon per dag berekent. Het is echter ook mogelijk om op a la carte basis ontbijtgerechten van onze menukaart te bestellen.

Bovenstaande prijzen zijn beduidend lager dan de prijzen die via de website van het Lloyd Hotel te boeken zijn of via andere electronische boekingskanalen.Reserveren is rechstreeks mogelijk via de website www.lloydhotel.com. Om de korting te ontvangen dient u de kortingscode: "KunstRAI" te vermelden bij de reservering.

 

 

Grand Hotel Amrâth Amsterdam – The World of Luxury and Art

Het Grand Hotel Amrâth Amsterdam heeft 165 ruime kamers en suites welke zijn voorzien van het nieuwste comfort, stijl en faciliteiten, ingericht in de Amsterdamse schoolstijl van het gebouw. Het vijfsterren deluxe Grand Hotel Amrâth Amsterdam is gevestigd in het monumentale Scheepvaarthuis.

Alle kamers zijn inclusief gebruik van minibar, WIFI, Nespresso koffiemachine, toegang tot de Wellness Centre, service kosten en BTW.

Speciaal voor de bezoekers van de KunstRAI biedt het Grand Hotel Amrâth Amsterdam een Deluxe kamertype voor €225 per nacht, exclusief ontbijt en 5,5% stadsbelasting.

Reseveringen kunnen worden gemaakt via reservations@amrathamsterdam.com of via 020-5520551 onder vermelding van KunstRAI. 

Mocht u eventueel meer informatie wensen over het Grand Hotel Amrâth, kunt u dit vinden op: www.amrathamsterdam.com